Jag är upphetsad och hedrad att bli bjudas at undervisa och utföra for den festival första gången. Denna festival kommer att ha en mängd av dansstilar som att jag beundra och älska att titta som orientalisk, tango, flamenco, kinesisk och mer . Vi kommer att passa det bra. De kommer att en underbar händelse för all åldrar och dansälskare. Kom och njut!

 

I am very excited  and honored to be invited to teach and perform for this festival for the first time in Gothenburg.  This festival will feature   a variety of  dance styles , styles that I admire and love to watch  such as orientalisk, tango, flamenco, chinese , and so much more..and we will fit right in .  It will be a wonderful event for all ages and dance lovers . So come and enjoy!

 

 

 

 

 

Workshop 1 Nov kl .2

Performance 1Nov kl 7:30

80 kr entre

 

Om du är i Göteborg och skulle vilja att ansluta, gå till

If you are in the Gothenburg area and would like to join …go to
http://worlddancecompany.se/kalender/ohanah-list-of-events/cafe-arabesque-world-dance-company-planetafest?fb_action_ids=10152812906007952&fb_action_types=og.likes

 

Valkommen!

 

Next
Personal Home Movies